Vintage Blikken

In grootmoeders tijd werden brocante oude blikken gebruikt als verpakking, inmiddels zijn vintage blikken geweldige items voor een industrieel of klassiek interieur. Deze mooie items hebben er al tientallen jaren op zitten, maar verdienen door hun charme zeker een nieuw plekje in huis. Je kunt vintage blikken op veel verschillende manieren hergebruiken. 

Bloempot

Oude blikken zijn ideaal om een kamerplant of een bloemetje in te zetten. De combinatie van een authentiek item met fleurige kleuren is namelijk verassend leuk. Een van mijn favoriete combinaties is een oud romantisch blik gebruiken als vaas voor een droogboeketje met pasteltinten.

Decoratie

Oude blikken hoeven niet alleen maar praktisch te zijn, je kan ze natuurlijk ook gewoon gebruiken als decoratie in huis. Vintage details zie je namelijk steeds vaker terugkomen in hedendaagse interieurs en wat mij betreft is dat geheel terecht, aangezien het veel warmte en sfeer in huis brengt.

Keukengereihouder

Langwerpige vintage blikken kun je fantastisch gebruiken in de keuken voor het bewaren van keukengerei. Naast dat het ontzettend praktisch is, staat het ook nog eens heel gezellig.